BEDRIFTEN BILDEGALLERI SERTIFIKATER OG GODKJENNINGER NYHETER KAMPANJER

"TUR-PLAST Grzegorz Turowski" vindusfabrikk ble grunnlagt i 1994. Siden begynnelsen har vi satset på kvalitet og konkurransedyktige priser. Takke være denne filosofien har vi utviklet et stort antall faste kunder, fra private kunder til store entreprenører i bolig- og industribransjen.

TUR-PLAST merke har blitt kjent på PVC-vindu markedet i vårt fylke og kjent igjen av nesten alle kunder. For flere år har vi også vært aktive i den nordlige delen av Wielkopolska regionen (Piła by) – PVC-vinduer kan kjøpes på vårt salgskontor i byen.

Godt rykte blant kunder bygger på våre dyktige og godt motiverte medarbeidere, datastyrte produksjonsprosesser og bruk av materialer fra ledende europeiske produsenter som Roto, Schüco, Heroal, Pilkington, GU, Möller osv.

I tillegg til gode og billige vinduer produserer vi også høykvalitets dører i PVC og aluminium. For å møte kundenes økende krav har vi åpnet en avdeling som produserer spesielle vinduer: buede og trekantede. Siste år begynte vi å montere garasjeporter og utvendige rullegardiner i to varianter. I øyeblikket er vi i stand til å utføre nesten hvert som helst oppdrag for både bolig- og industribygg.

Produktene leverer vi hovedsakelig til kunder fra den nordvestlige delen av Polen og Piła-regionen. Betydelige mengder eksporterer vi til Tyskland, Benelux og Skandinavia. Våre vinduer og dører har alle nødvendige sertifikater og godkjenninger, med meget gode resultater i forskningslaboratorier, ofte mye bedre enn krav i standarder. For å møte dagens trender i byggebransjen og stigende energipriser satser vi mer og mer på energieffektive vinduer – Solid og Top-Tur.

Vi håper at du blir vår kunde og ha stor glede av daglig bruk av TUR-PLAST produkter.